3 Replies Latest reply on Jun 7, 2012 6:28 PM by Edwin Lindeman

    Errors in AppServers

    Edwin Lindeman

      Were trying to stand up a 2nd Appserver.  However recieving some strange errors inside AppServerLauncher on ap01

       

      [07 Jun 2012 15:54:00,671] [RMI TCP Connection(3449)-] [WARN] [::] [] received serviceTicket with invalid signature from System [07 Jun 2012 15:54:00,673] [RMI TCP Connection(3449)-] [INFO] [::] [] BlSession authentication failed. java.lang.SecurityException: Failed to establish session [07 Jun 2012 15:54:07,029] [RMI TCP Connection(3451)-] [WARN] [::] [] received serviceTicket with invalid signature from System [07 Jun 2012 15:54:07,031] [RMI TCP Connection(3451)-] [INFO] [::] [] BlSession authentication failed. java.lang.SecurityException: Failed to establish session [07 Jun 2012 15:54:30,721] [RMI TCP Connection(3454)-] [WARN] [::] [] received serviceTicket with invalid signature from System 

       

      Tried access Infrastructure Management to look at settings and console locks up.

       

       

      Both app servers are on rhel 5.x.

      Copied keystores from 01 to 02. Ap02 not handling any jobs and 01 spiting out messages per above.

      Any insight is much appreciated.  Regards

        • 1. Re: Errors in AppServers
          Edwin Lindeman

          and I'm getting this message below from ap01 

           

           

          Connection refused to host: blgap02; nested exception is:         java.net.ConnectException: Connection timed out java.rmi.ConnectException: Connection refused to host: blgap02; nested exception is:         java.net.ConnectException: Connection timed out         at sun.rmi.transport.tcp.TCPEndpoint.newSocket(TCPEndpoint.java:601)         at sun.rmi.transport.tcp.TCPChannel.createConnection(TCPChannel.java:198)         at sun.rmi.transport.tcp.TCPChannel.newConnection(TCPChannel.java:184)         at sun.rmi.server.UnicastRef.newCall(UnicastRef.java:322)         at sun.rmi.registry.RegistryImpl_Stub.lookup(Unknown Source)         at com.bladelogic.om.infra.app.service.directory.DirectoryServiceImpl.getRemoteObject(DirectoryServiceImpl.java:205)         at com.bladelogic.om.infra.app.service.event.EventTransferThread.execute(EventTransferThread.java:86)         at com.bladelogic.om.infra.app.service.event.EventTransferThread.execute(EventTransferThread.java:23)         at com.bladelogic.om.infra.app.service.thread.BlBlockingThread.run(BlBlockingThread.java:95) Caused by: java.net.ConnectException: Connection timed out         at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)         at java.net.PlainSocketImpl.doConnect(PlainSocketImpl.java:351)         at java.net.PlainSocketImpl.connectToAddress(PlainSocketImpl.java:213)         at java.net.PlainSocketImpl.connect(PlainSocketImpl.java:200)         at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.java:366)         at java.net.Socket.connect(Socket.java:529)         at java.net.Socket.connect(Socket.java:478)         at java.net.Socket.(Socket.java:375)         at java.net.Socket.(Socket.java:189)         at sun.rmi.transport.proxy.RMIDirectSocketFactory.createSocket(RMIDirectSocketFactory.java:22)         at sun.rmi.transport.proxy.RMIMasterSocketFactory.createSocket(RMIMasterSocketFactory.java:128)         at sun.rmi.transport.tcp.TCPEndpoint.newSocket(TCPEndpoint.java:595)         ... 8 more   not sure why blgap02 is showing up here in the log.  Not sure exactly what its trying to do here.

          • 2. Re: Errors in AppServers
            Bill Robinson

            Can the appservers talk to each other?  Are they on the same network?   is iptables running ?

             

            You need a number of ports open between the appservers – MinPort to MaxPort, RegistryPort, and 9700-9702

            1 of 1 people found this helpful
            • 3. Re: Errors in AppServers
              Edwin Lindeman

              The appservers can talk to each other. iptables is not running.  Yes they are on the same network.  ....while responding..... had Linux Admins reboot both servers and now they seem to be working.  Whats strange is we restarted the services several times on both boxes prior to rebooting them.  Thanks for the quick response