4 Replies Latest reply on Oct 3, 2011 4:46 AM by Prabhat Handoo

    Command returned non-zero exit code: 1619 while installing a blpackage

      We are trying to run a blpackage through a silent installation and it fails only on target machine with the following error:

       

      Command returned non-zero exit code: 1619 This installationpackage could not be opened. Verify that the package exists and that you canaccess it, or contact the application vendor to verify that this is a validWindows Installer package.

       

       

      The bldeploy log shows:

       

      08/02/11 11:06:49.858 INFO     bldeploy - [2][] Processing asset EXTERNALCMD

      08/02/11 11:06:49.858 INFO     bldeploy - [2][] Executing command: "C:\tmp\SnapDrive6.3P2_x64.exe /s /v"/qn SILENT_MODE=1 /Li SDInstall.log INSTALLDIR=\"c:\Program Files\NetApp\SnapDrive\" SVCUSERNAME=IISSQL\administrator SVCUSERPASSWORD=Plantilla.2011 SVCCONFIRMUSERPASSWORD=Plantilla.2011""

      08/02/11 11:06:49.859 DEBUG    bldeploy - [2][] chdir to PkgDir: 'C:\temp\stage\5400e6fef42530ba9f90beb35d46b76c\'

      08/02/11 11:06:49.878 DEBUG    bldeploy - [2][] exeFullPath = (null), CmdLine = "C:\temp\stage\5400e6fef42530ba9f90beb35d46b76c\bldeploycmd.bat", workingDir = NULL

      08/02/11 11:06:49.986 INFO     bldeploy - [2][] [stdout: 2]

       

       

      C:\temp\stage\5400e6fef42530ba9f90beb35d46b76c>chcp 1252  1>NUL

       

       

       

       

       

       

      C:\temp\stage\5400e6fef42530ba9f90beb35d46b76c>C:\tmp\SnapDrive6.3P2_x64.exe /s /v"/qn SILENT_MODE=1 /Li SDInstall.log INSTALLDIR=\"c:\Program Files\NetApp\SnapDrive\" SVCUSERNAME=IISSQL\administrator SVCUSERPASSWORD=Plantilla.2011 SVCCONFIRMUSERPASSWORD=Plantilla.2011"

       

       

       

       

      08/02/11 11:06:56.299 DEBUG    bldeploy - [2][] In RunProcess: exitCode = 1619

      08/02/11 11:06:56.314 ERROR    bldeploy - [2][] Command returned non-zero exit code: 1619 This installation package could not be opened. Verify that the package exists and that you can access it, or contact the application vendor to verify that this is a valid Windows Installer package.

       

       

       

       

      08/02/11 11:06:56.315 DEBUG    bldeploy - [2][] chdir to PkgDir: 'C:\'

      08/02/11 11:06:56.316 ERROR    bldeploy - [2][] Apply failed: id = 2

      08/02/11 11:06:56.316 DEBUG    bldeploy - [2][] Apply failed -processing sub-list: id = 2

      08/02/11 11:06:56.316 DEBUG    bldeploy - [][] Package failed = BLPACKAGE

      08/02/11 11:06:56.316 DEBUG    bldeploy - Package items were processed

      08/02/11 11:06:56.317 ERROR    bldeploy - Apply failed, no rollback.

      08/02/11 11:06:56.318 INFO     bldeploy - Unknown return code type for directory delete settings

      08/02/11 11:06:56.319 WARN     bldeploy - Deploy failed. Cleaning up staging area.

      08/02/11 11:06:56.319 DEBUG    bldeploy - DeletePkg = 1 DeleteUndo = 0

      08/02/11 11:06:56.370 DEBUG    bldeploy - Deleted the folder: C:\temp\stage\5400e6fef42530ba9f90beb35d46b76c

      08/02/11 11:06:56.371 DEBUG    bldeploy - Bldeploy done - nRet = 4 (Apply failed no rollback was created) exitCode = -4001 (Deployment failed)

       

       

      We tried to use the "Custom Software" and had the same error with that too. We are using BL 8.1 AppServer and Agent here ( windows both).

       

      -Prabhat