3 Replies Latest reply on Jul 5, 2010 2:59 PM by Bill Robinson

    bldeploy.xml is missing during the deploy job

      I'm running BL 8.0.0-359. When attempting to deploy whichever BLPackage to a Windows 2003 Server (I tried to deploy to several machines), the job fails. It seems that the bldeploy.xml file is missing during the process. By observing the stage directory of the server during the deploy, I have found that the file is created at first in the stage directory, and then during the process it is deleted, so the error apperas. No-one antivirus is running on the target server. Following, an extract from the log.

       

      06/28/10 12:25:35.250 DEBUG    bldeploy - Validating existence of wait lock C:\Program Files\BMC Software\BladeLogic\8.0\RSCD\Transactions\locks\reboot.lck
      06/28/10 12:25:35.250 DEBUG    bldeploy - Deployment running in multi-job mode
      06/28/10 12:25:36.484 DEBUG    bldeploy - Read lock acquired release write lock
      06/28/10 12:25:36.484 DEBUG    bldeploy - Acquired appropriate lock: C:\Program Files\BMC Software\BladeLogic\8.0\RSCD\Transactions\locks\reader\783da9944e4c384286e7bb29e12d4302.lck
      06/28/10 12:25:37.125 INFO     bldeploy - Metabase initialization failed: 0x80040154
      06/28/10 12:25:37.125 INFO     bldeploy - Bldeploy 783da9944e4c384286e7bb29e12d4302 started using file C:\temp\stage\783da9944e4c384286e7bb29e12d4302\bldeploy.xml with rollback directory C:\Temp\stage\783da9944e4c384286e7bb29e12d4302
      06/28/10 12:25:37.141 ERROR    bldeploy - File not found 'C:\temp\stage\783da9944e4c384286e7bb29e12d4302\bldeploy.xml'
      06/28/10 12:25:37.141 ERROR    bldeploy - XML file for Apply not found
      06/28/10 12:25:37.141 ERROR    bldeploy - Parsing of file 'C:\temp\stage\783da9944e4c384286e7bb29e12d4302\bldeploy.xml' failed at line 1: (null)
      06/28/10 12:25:37.141 ERROR    bldeploy - Caught exception during bldeploy.
      06/28/10 12:25:37.141 ERROR    bldeploy - Failed to parse C:\temp\stage\783da9944e4c384286e7bb29e12d4302\bldeploy.xml
      06/28/10 12:25:37.156 INFO     bldeploy - Unknown return code type for directory delete settings
      06/28/10 12:25:37.156 DEBUG    bldeploy - DeletePkg = 0 DeleteUndo = 0
      06/28/10 12:25:37.797 DEBUG    bldeploy - Bldeploy done - nRet = 10 (Deployment failed to process) exitCode = -4001 (Deployment failed)

       

      Has anyone seen this before?