3 Replies Latest reply on Jul 11, 2018 2:18 AM by Deepak Bhola

    restart adapters using AO workflows

    anokha jha

      Hi,

       

      I am trying to use rest API to get all the adapters in my grid using http adapter. below is my request xml:

       

      <request-data>

        <http-adapter-request>

          <http-connection-properties>

            <user-name>aoadmin</user-name>

            <password>****MASKED****</password>

          </http-connection-properties>

          <action>https://swt11970004.sss.xxxx.xxxx.com:38080/baocdp/rest/adapter</action>

          <use-ssl-certificate>false</use-ssl-certificate>

          <install-certificate>false</install-certificate>

          <allow-unsigned-certificate>false</allow-unsigned-certificate>

          <passphrase>****MASKED****</passphrase>

          <ignore-line-break-in-response>true</ignore-line-break-in-response>

        </http-adapter-request>

      </request-data>]

       

      <httpAdapterResponse>

        <metadata>

          <status>success</status>

        </metadata>

        <status-line>

          <code>401</code>

          <reason>Unauthorized</reason>

        </status-line>

        <header-lines>

          <Server>Apache-Coyote/1.1</Server>

          <X-Frame-Options>DENY</X-Frame-Options>

          <Content-Type>application/json;charset=UTF-8</Content-Type>

          <Transfer-Encoding>chunked</Transfer-Encoding>

          <Date>Wed, 11 Jul 2018 03:52:26 GMT</Date>

        </header-lines>

        <message-body>[{"errorNumber":"BAO.AUTH.2","errorMessage":"HTTP Header - Authentication-Token missing.","remediation":"Please provide HTTP Header - Authentication-Token."}]</message-body>

      </httpAdapterResponse>

       

      Could any one please help me what I am keying in wrong in above request xml? or what else I need to do for this integration to work?

       

      Best Regards,

      Anokha Jha