14 Replies Latest reply on Jul 23, 2015 11:17 AM by Luciano Spagnuolo

    BL 8.3sp3 upgrade to 8.6 sp1 via unified product installer

    Luciano Spagnuolo

      Hello, I'm trying to get a jump on the upgrade process for 8.6 sp1 and I have a problem that I can't seem to get past.

      environment (lab)

      2 Linux app servers

      1 sql DB

      pxe/tftp/fileserver all on the first app server


      The upgrade was performed and while everything finished it generated an error. featureBSAoneClickInstall Post upgrade content import was not completed successfully.


      Following the upgrade I kicked off the blcontent and the process finished fine.  I double checked the DB settings and confirmed that they are correct.  I have the 2nd app server which is working fine.  I'm able to login via a console and see the BL environment from the 2nd app Server.  The first server shows down but the PXE server (which exists on the 1st AppServer) is showing online.


      So when I start the blappserv service it starts off well and good but when it gets to registering remote service if fails.  No real descriptive error message.  I suspect that I may still have a DB connection issue somewhere but where?


      [14 Jul 2015 15:48:01,146] [main] [INFO] [::] [] Job Manager started.

      [14 Jul 2015 15:48:01,155] [main] [INFO] [::] [] Starting Service Lifecycle Service...

      [14 Jul 2015 15:48:01,156] [main] [INFO] [::] [] Service Lifecycle Service started.

      [14 Jul 2015 15:48:01,156] [main] [INFO] [::] [] Registering remote services...

      [14 Jul 2015 15:48:01,157] [main] [INFO] [::] [] Shutdown processes complete

      [14 Jul 2015 15:48:01,163] [Thread-1] [INFO] [::] [] Undeploying

      [14 Jul 2015 15:48:01,185] [Thread-1] [ERROR] [::] [] java.rmi.NotBoundException: bladelogic.service.AppServerService



      Lou Spagnuolo