1 Reply Latest reply on Nov 9, 2018 7:03 AM by Michael Bobbato

    Getting "User authentication failed. Could not decrypt password" error on Application Integrator login after upgrading to V9.0.18.200

    Omkar Tadmari

      Hello,

       

      After upgrading to V 9.0.18.200, we are unable to login to application integrator.

      In logs it says User authentication failed:Could not decrypt password error.

      Catalina.log show SEVERE: fail to load KeyStore(IOexception): C:\Program Files\BMC Software\Control-M EM\Default\/ini/ssl/tomcatclient.jks

      and and in log it show

      2018-11-01 19:20:52.3574 ERROR 12 Bmc.CtmEm.Studio.Modules.PluginHost.Services.ApplicationIntegrationService.UpdateApplications Failed updating application - WLA client failed to update AI job types. message: An error occurred while making the HTTP request to https://controlm:8443/aisrv/AIDeploymentWS?wsdl. This could be due to the fact that the server certificate is not configured properly with HTTP.SYS in the HTTPS case. This could also be caused by a mismatch of the security binding between the client and the server.. For more information, go to log. System.ServiceModel.CommunicationException: An error occurred while making the HTTP request to https://controlm:8443/aisrv/AIDeploymentWS?wsdl. This could be due to the fact that the server certificate is not configured properly with HTTP.SYS in the HTTPS case. This could also be caused by a mismatch of the security binding between the client and the server. ---> System.Net.WebException: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send. ---> System.IO.IOException: Authentication failed because the remote party has closed the transport stream.

       

      We can login to ccm and wla using emuser id but unable to login to Application Integrator

       

      Regards,

      Omkar